perjantai 30. joulukuuta 2011

Muisto vain



Joulu alkaa olla enää vaan muisto, aika menee niin nopeasti että kohta on taas kesä... Siivoilin tänään pois joulukoristeita, laitoin niitä esille jo hyvissä ajoin ja nyt tuntui olevan sopva aika keräillä niitä pois...

Tässä kuitenkin vielä muutamia kuvia sinisen talon joulusta. Kuvassa olevan pellavaisen tyynynpäällisen ehdin ommella juuri jouluksi, tyynyssä on kiinniommeltuna vanha pitsiliina.




Aatonaattona ompelin pikaisesti simppelin pellavaliinan tuon leikekirjotun liinan alle. Koristeelliset kuviot erottuvat näin paremmin valkoiselta pöydältä. Kangas on samaa kuin edellisen kuvan tyynynpäällisessä, tämä kuva on vaan otettu salamalla :)




Koristetikkaat koristeltiin jouluvaloilla ja valkosella kangaskuusella...




Pikkujoulukuusi koristeltiin ja siihen lisättiin vielä valot, jotka näyttävät tästä kuvasta vielä puuttuvan :)
Pieni pöytäkuusi riitti meille mainiosti tänä jouluna, ehkä sitten ensi jouluna hankimme taas ison kuusen. Kuusi taisi viihtyä hyvin, oksien päihin ilmestyi myöhemmin kauniita vaaleanvihreitä uusia kasvaimia, vai miksi niitä sanotaan :)




Hyasintteja istutin erilaisiin kakkuvuokiin...



... ja kannuihin. Nämä kannut ovat viimeisimpiä kirppislöytöjä. Tuo suurin on todella vanha Villeroy&Boch ja muut Arabiaa. Kaikissa on jotain pientä vikaa, mutta se lisää vaan niiden viehättävyyttä... ja vaikuttaahan se toki myös hintaan... pikkuvikaisia saa edullisesti ;)




Joulukortteja varten askartelin vanhasta taulunkehyksestä telineen. Siihen piti ensin tulla kanaverkkoa, mutta laitoinkin siihen vaan rautalankaa, hakkasin reunoihin pieniä nauloja ja pujottelin rautalangan verkoksi.




Olohuoneen ikkunanpoka sai myös jouluiset koristeet. Koristeet on aiempina vuosina tehtyjä.




Joulukissana tälläkertaa Leevi, joka onkin kasvanut jo aika isoksi kissaksi. Sen lempinimiä onkin mm. Pullero, Pallero ja Paksukainen :)




Leevin turkki on pitkä ja paksu, mutta ruokahalutkin ovat kyllä hyvät. Eli turkin allakin on jotain :)




Tämä sievä koriste on myyjäislöytö, ei niin jouluinen, tämän jätän keittiöön joulun jälkeenkin.


Hyvää uutta vuotta 2012 kaikille tänne poikenneille ♥

Laura

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Vessapaperihylsystä sydän



Kokeilu 1: vessapaperihylsy, jonka voi vetää vessanpytystä alas, kastellaan ja muotoillaan sydämeksi... annetaan kuivua ja...




...maalataan vaikkapa valkoiseksi. Helppoa. Sydämen voi sitten ripustaa vaikka pakettiin tai kuuseen.




Kokeilu 2: valmis kaupan kranssi päällystetään kangassuikaleilla ja koristeeksi liimataan narurusetteja ja tähtianiksia...



Kokeilu 3: samanlainen kranssi päällystetään paksulla villalangalla ja koristeeksi liimataan huopasydämiä...




Leevin nukkumisasentoja 1: koiramaiseti lattialla :)




ja 2: ei tämäkään kovin kissamaiselta näytä :)

Iloista joulunodotusta kaikille ♥

Laura

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pikkujoulutunnelmia sinisessä talossa


Pajusydämen ympärille katajanoksista tehty ovikranssi. Koristeena punaisia puuhelmiä ja punavalkoruudullinen sydän. Idea kranssiin edellisen viikonlopun myyjäisistä.




Pikkujoulukuusi. Kuusessa koristeena vain JUL-teksti, kuusi koristellaan paremmin jouluksi, taidan tänä jouluna tyytyä vallan tähän pieneen pöytäkuuseen :)



Sydämien lisäksi ompelin joulumyyjäisiin pieniä jouluisia pehmokylttejä.




Tuunasin myös tällaisia joulusukkia. Ostin niitä viime joulun jälkeen alesta, ja koristelin simppelit perussukat pampuloilla, joulu-tekstillä ja pitsillä.



Ai niin, toisen adventin kynttilä on unohtunut kokonaan sytyttää, onneksi vielä ehtii :)

Laura
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...